Serrat satisfà l'auditori amb un repertori pel record

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ple absolut per veure Joan Manuel Serrat ahir al Centre de Congressos en l'últim concert de la 21a Temporada de Música i Dansa. Un concert per commemorar 50 anys sobre l'escenari en què no van faltar temes arxiconeguts com "Mediterráneo" o "Paraules d'amor". Joan Manuel Serrat tornava després de quatre anys amb un repertori pel record.
Cues a l'entrada i el pati de butaques ple de gom a gom. Ahir al Centre de Congressos es va fer un ple absolut per veure un mestre de la cançó que enguany commemora 50 anys sobre els escenaris, un bon moment per tirar de memòria. Alguns els veurien per primera vegada.. D´altres repetien.. I és que Serrat és Serrat.En un concert en què repassava 50 anys de la seva trajectòria on no van faltar els clàssics com "Cançó de bressol" amb la qual va començar el concert. Però Serrat ha demanat al públic què vol escoltar en les seves gires i aquí els clàssics no fallen. La Temporada de Música i Dansa d´Andorra la Vella Morabanc tanca amb un ple que no era difícil de predir. La fórmula del supervendes funciona i es vol repetir en properes edicions. Josep Maria Escribano, Director artístic de la TMD: "Aquesta és la intenció i de fet ja estem estudiant noms de cara a la temporada que ve de manera que un nom estelar, de la música pop i universal, un poeta com en Serrat l'hem de contemplar sempre". Aquest dimarts més de 900 persones tantes com caben al Centre de Congressos van assistir al concert "Antología desordenada", que inaugura la gira europea de l´artista i que, entre d´altres, el portarà a Lisboa i París.
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.