Cinc alumnes del Lycée es presenten al concurs gastronòmic Josep Lladonosa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cinc alumnes de la secció d'hostaleria del Lycée s'han presentat als Premis Josep Lladonosa. Són cinc alumnes dels quals tres són de sala i són els més joves de l'edició.

Els que passin, faran la primera prova el 5 d'abril a la plaça de Tarragona, on hauran de cuinar en directe una recepta que podran assajar prèviament. El condicionant és la cuina medieval, recuperada en part pel cuiner que dona nom als guardons. Algunes alumnes que han assistit, com és el cas de Naiara Hens i Emma Sánchez ho han viscut amb molta intriga. "Els vídeos que ens han ensenyat no hi havia gent de 16 anys i vaig una mica nerviosa", esmentava una d'elles. El més important, però, destaquen que és agafar experiència i "treure'n el costat positiu" passi el que passi.

La sorpresa se l'han emportat el jurat i la direcció dels premis, que han remarcat l'elevat nivell que hi ha hagut. "Han prestat un nivell bastant important, tant els de cuina com els de sala, que això és una cosa que ha sobtat bastant per la seva joventut als membres del jurat", deia el director dels premis, Xavi Romeu. El xef Carles Flinch, membre del jurat, apunta que això "ha de ser el començament de moltes coses, que vagin lligades amb la gastronomia del país, el planter".

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.