Cap de setmana de Festa Major a la vila canillenca de Soldeu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La festa major de Soldeu ha enxampat per sorpresa alguns turistes que havien escollit Canillo com a destinació de vacances. Com la resta d'assistents s'ha pogut degustar una "fideuà" preparada per a 150 persones. L'àpat ha estat l'acte central del primer dia de celebració que continua aquesta nit amb el ball a dos quarts d'onze de la nit.

A Soldeu la festa major inclou un bon grapat d'actes amb temàtica gastronòmica. La "fideuà" d'aquest migdia n'és un exemple.L'equip de cuina de Joan Acosta ha preparat aquest tipus d'àpat a totes les parròquies i és el primer cop que ho fan a Soldeu. Per a l'expert cuiner és molt important el fons que prèviament preparen les cuineres del seu equip. Després ell aporta el seu toc particular.

La preparació per a 150 persones ha atret tot el poble però també un nombre considerable de visitants sorpresos per la celebració. Abans de l'àpat ha tingut lloc la tradicional i disputadíssima competició de pastisos salats. El guanyador o guanyadora es coneixerà a la mitja part del ball d'aquesta nit a dos quarts d'onze a càrrec de l'orquestra Zamba Show. També serà el moment de veure l'actuació de la batucada Tocate'ls. El Quim Font ha estat un dels tastadors oficials del concurs de cuina i ha explicat el més destacat de la festa de demà.

Demà i després de la missa de les dotze tindrà lloc una cercavila i les activitats per as nens continuaran a la tarda amb els inflables i una gimcana pirata. Al vespre a les vuit botifarrada, l'actuació d'Els Pali i fi de festa amb un castell de focs.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.