Setze propostes i més presència d'artistes del país als segons Jardins d'Art d'Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El concurs Jardins d'Art d'Ordino mostrarà aquest cap de setmana setze propostes.  Una iniciativa que té com a objectiu convertir la població en una galeria d'art i promocionar artistes. Les obres estaran repartides en jardins i places ordinenques. Enguany hi ha una presència més important d'artistes del país, una nova generació a la qual se li vol donar visibilitat.

Ordino acollirà aquest cap de setmana la segona edició dels Jardins d'Art. Enguany s'exposaran 16 propostes artístiques en pintura, escultura, instal·lacions o imatge digital. Les obres estaran repartides per diferents espais, entre ells els jardins d'Areny Plandolit i la Casa Rossell i les places Major i del Pajó. La coordinadora de la iniciativa, Rosa Mujal, explica que el programa d'activitats inclou dues de nocturnes: una projecció de light painting (pintura feta amb l'ipad i projectada a la façana d'un edifici) i una visió nocturna d'una de les obres que s'hi exposen.

A la mostra concurs s'hi han presentat menys obres, però de gran qualitat. L'objectiu, segons la cònsol menor Gemma Riba, és convertir Ordino en una gran galeria d'art i "convidar a fer un passeig per Ordino descobrint o redescobrint indrets emblemàtics del poble vestits amb obres d'art".

Les peces seran qualificades per un jurat que atorgarà dos premis, al millor concepte i a la millor obra. També hi haurà durant el cap de setmana un concurs d'esbossos obert a tot el públic en col·laboració amb la botiga d'art Creative Store d'Andorra la Vella.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.