Setze restaurants participen en la nova edició de la Ruta de la Tapa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Emmarcada en el programa d'actes del Carnaval lauredià, ahir al vespre es va inaugurar la Ruta de la Tapa. Com és habitual, els consellers del Comú van ser els primers a tastar les tapes per promocionar l'esdeveniment, que arriba a la vuitena edició.

Tot aquest cap de setmana, qui vulgui té una nova oportunitat de recórrer els bars i restaurants de Sant Julià de Lòria per tastar les seves noves creacions en la vuitena Ruta de la Tapa. Des de les Arades al pont de Fontaneda, setze restaurants i bars s'han adherit a aquesta edició de l'esdeveniment festiu.

Els bars ofereixen una tapa creada per a l'ocasió més un xarrup (la novetat) per dos euros. El públic, que té premi segur si omple el passaport de la Ruta de la Tapa, és l'encarregat de triar la millor tapa i el millor establiment, dos guardons dotats amb 200 euros cadascun. L'objectiu és animar el sector hostaler.

L'any passat el guanyador va ser el San Telmo de la costa de Nagol, amb una empanada criolla de carn caramel·litzada i panses. Al restaurant celebren que s'hagi consolidat la proposta.

Els premis s'atorgaran dimarts abans de la despenjada del Carnestoltes. Els participants tenen tot el cap de setmana per provar de triomfar amb els seus pinxos entre els lauredians i els visitants.

Informa: Jordi Domingo Imatges: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.