Si ets corredor, és bàsic que t'entrenis i et preparis bé per no patir incidents ni lesions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La febre del running està sumant cada vegada més adeptes: els experts recomanen estar ben preparat i acudir a un especialista abans de sortir a fer una prova de més de 10 quilòmetres, perquè una patologia sumada a un sobre esforç pot provocar una desgràcia. Malauradament últimament s'han conegut arreu alguns casos de parades cardiorespiratòries

És evident que cada vegada hi ha més gent que s'apunta a la moda del running, un esport que els que el practiquen diuen que enganxa. Prova d'això són les curses setmanals que s'organitzen.

Entrenar i preparar-se bé, una bona alimentació i visitar el metge en cas de fer curses de llarga distància hauria de ser imprescindible per evitar mals majors.

Tot i que s'estan coneixent casos de parades respiratòries, les lesions més freqüents són la tendinitis o l'agreujament de l'artrosi.

Els esportistes estan cada vegada més conscienciats però cal aplicar el sentit comú i deixar de fer activitat física en cas de tenir sensació de mareig, palpitacions o malestar general.

Informa i imatges: Mayte Barrachina

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.