S'inaugura el nou col·legi espanyol María Moliner amb l'objectiu fixat en els idiomes i les noves tecnologies

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aprofitant la celebració a Andorra de la Cimera iberomericana de ministres d'Educació, el secretari d'estat d'Educació espanyol, Marcial Marín, ha inaugurat el col·legi Maria Moliner. Marín ha afirmat que aquest nou centre integrat del sistema espanyol és una aposta per la permanència i per la qualitat i ha destacat la voluntat de reforçar l'ensenyament dels idiomes amb la incorporació d´auxiliars de conversa. També les noves tecnologies i els sistemes d'avaluació.

El secretari d´estat d´Educació espanyol ha destacat l´increment de les matrícules aquest curs en infantil i batxillerat, fet que considera un senyal de la bona salut del sistema educatiu espanyol a Andorra. Marcial Marín ha assegurat que la inauguració del centre integrat María Moliner renova el compromís de permanència del sistema espanyol i l'aposta per la qualitat. En aquest sentit ha destacat el reforç en matèries com ara les noves tecnologies i els idiomes. Considera "una eina clau el foment del plurilingüisme, especialment de l'anglès, que s'ha de reforçar perquè farà l'alumne més competitiu". Per això ha dit que apostaran per incorporar auxiliars de conversa.

Marín ha dit que Espanya farà l´esforç pressupostari que calgui per mantenir i incrementar, si cal, el professorat. També ha destacat la cultura de l'avaluació que es vol implantar ja que és un dels eixos de la LOMCE, la llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa, que avui entra plenament en vigor. El sistema espanyol té aquest curs uns 850 alumnes i 80 professors.

Informa: Ana Alamán   Imatge: Albert Refart    Locució: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.