Sis psicòlegs pendents d'entrar a la cartera de serveis

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El decret d'adhesió dels psicòlegs a la cartera de serveis entra en vigor dilluns. Sis professionals han presentat sol·licitud i estan a l'espera de la confirmació del Govern. En total, hi ha 15 professionals interessats per entrar al projecte, un fet que segons el col·legi ha doblat les altes respecte altres anys. 

Ara mateix el Col·legi de Psicòlegs compta amb uns 160 professionals. En el que portem d'any s'hi han afegit 10, una xifra que dobla l'adhesió habitual tenint en compte que estem a mes de setembre. Un factor clau seria la possibilitat d'entrar a la cartera de serveis.

Precisament el decret s'activa la setmana que ve, però segons la junta del col·legi els sis professionals que han fet la petició estan a l'espera del vistiplau de l'executiu, el pas previ per poder signar el contracte amb la CASS. Una espera que els neguiteja, malgrat que ja estan rebent formació sobre la història clínica compartida pel SAAS

Després que en l'assemblea d'aquest dijous no es poguessin fer eleccions per renovar la junta per manca de candidatures, la junta actual seguirà en funcions tres mesos més. En cas que no es presenti cap alternativa, el col·legi podria, fins i tot, dissoldre's

Informa: Laura Cugat 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.