Soldeu i el Tarter allargaran la temporada per a equips de primer nivell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les millors condicions de neu arriben en un dels moments turístics més fluixos, situació que dificulta treure'n el màxim profit. És per això que Grandvalira Resorts es focalitza en Setmana Santa i treballa per atreure equips de primer nivell perquè aprofitin algunes pistes que es mantindran obertes un cop acabi la temporada. 

Les estacions d'esquí estan vivint una situació paradoxal. Gruixos de neu de dos metres, per una banda, i necessitat de més visitants, per l'altra. Com explica el director de màrqueting de Grandvalira Resorts, David Ledesma, sobretot es treballa amb "client de proximitat i alguns clients internacionals com els belgues i els suecs."

Enmig d'una alta competència, l'estratègia és promocionar al màxim Setmana Santa, període que ja té un volum important de reserves, segons Ledesma. Ordino-Arcalís ha anunciat que allargarà la temporada fins al 14 d'abril "i complementàriament, a l'àrea de Soldeu-el Tarter també s'obriran algunes pistes de competició per a federacions i equips", destaca Ledesma.

L'escenari actual és ben diferent del que hi havia la temporada passada, en què les altes temperatures van obligar a tancar algunes estacions abans d'hora. Tot i que la situació s'ha capgirat, es té molt present que la manca de neu serà un problema cada vegada més important. 

Ocupació hotelera al 75%

Els hotels i allotjaments turístics confien en la millora de les condicions de les pistes per atreure visitants, tot i que són conscients que no és l'època més forta de la temporada. Des de l'Associació d'Allotjaments Turístics calculen un nivell d'ocupació al voltant del 75% amb la possibilitat que augmenti amb clients d'última hora. Tot i això, els preocupa les altes temperatures perquè poden allunyar el client i perquè complica l'estat de les pistes. 

Tot i que no assoliran els millors números de la temporada, les nevades de les darreres setmanes estan suposant un bri d'esperança per al sector turístic.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Nil Forcada 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.