El sopar amb maridatge solidari recapta 2.500 euros per a Càritas Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià de Lòria ha celebrat el maridatge solidari de vins d'altura i cuina andorrana, en el qual s'han donat cita un centenar de persones. Una oportunitat única pels comensals de gaudir d'un sopar cuinat pels millors xefs del país, acompanyats per vins dels tres cellers de la parròquia. La meitat dels guanys recaptats han estat donats a Càritas Sant Julià.

Tastar el bo i millor del panorama gastronòmic i vinícola andorrà en tan sols un àpa és possible. De fet això és precisament el que han fet els prop d'un centenar d'assistents que s'han atansat dijous a la nit a la vela de l'aparcament del Prat Nou de Sant Julià de Lòria. Un espai que s'ha transformat per unes hores en un recinte multifuncional amb menjador, zona de chill-out i cuina.

La consellera de Turisme de la parròquia, Meritxell Teruel, explica que la iniciativa va sorgir perquè normalment al novembre se celebra la fira del vi, però Andorra Turisme i els cellers prefereixen traslladar-la a la primavera. Així que mentre es treballa amb noves dates, s'ha apostat per una acció solidària.


El punt diferencial de l'esdeveniment, poder gaudir mentre es tasta el sopar d'una explicació detallada dels xefs i enòlegs sobre els productes que se serveixen a taula. Els cuiners i cuineres celebren la iniciativa "i si és solidària millor", asseguren.

Durant el sopar es van destapar ampolles de vins dels tres cellers de la parròquia, Casa Auvinyà, Mas Berenguer i Casa Sabater. Tot plegat amb un fi benèfic, i és que dels 5.000 euros recaptats amb el preu del menú, la meitat s'ha destinat a Càritas Sant Julià.

El president de l'entitat, Jordi González, ha indicat que aproximadament a través de Càritas poden cobrir les necessitats primàries unes 50 famílies anualment.


Informa/imatges: Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.