S'organitza una segona plantada d'arbres per fomentar la conservació del medi ambient

El comú d'Ordino i la Comissió Nacional per la Unesco han organitzat una nova plantada d'arbres a la zona de l'antic abocador del Corb, a Ordino. Serà el segon cop que es fa i s'emmarca dins les activitats de l'Art Camp 2014.
El dia escollit és aquest dissabte, i tot i que principalment està dirigit als infants de la parròquia que ja van participar en els altres actes d'Art Camp de juliol, està obert a tots els nens. Es plantaran una seixantena d'arbres entre bedolls i trèmols i pi negre. Els organitzadors han recordat que del centenar que es van plantar ara fa dos anys només n'han sobreviscut dos per culpa d'una esllavissada, i és per això que han decidit tornar a repoblar la mateixa zona, prop d'Encodina. L'activitat vol aconseguir que els més petits s'impliquin més en la conservació del medi ambient.Informa: Judit Pedrós
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.