Tret de sortida al cicle "En clau femenina"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una vintena de persones han assistit aquest matí de dissabte a la primera proposta del projecte de la Fundació ONCA titulada "En clau femenina". L'actuació ha anat a càrrec de Clara Vila, al clarinet i Cesc Joval, al saxo

Els dos músics han estat els encarregats d'engegar el projecte, que uneix música i patrimoni i que en aquesta ocasió ha tingut lloc al Museu de l'Automòbil. El duet ha presentat un llarg repertori de cançons que ells mateixos han escollit. 

"Hem preparat un repertori molt divers, que va des de Bach fins a compositors que encara són vius."

Clara Vila, músic

"Ho hem triat una mica segons el que ens agradava i segons el que ens veiem capaços de fer."

Cesc Joval, músic

La iniciativa té com a objectiu realçar la figura femenina en la música, que sovint queda amagada, i per això, tots els concerts del cicle comptaran, com a mínim, amb una dona.

"Molt contents i agraïts de tenir aquestes oportunitats, perquè al final portem 9-10 anys fent música i poder tocar en públic i que ens reconeguin d'alguna manera, doncs és molt positiu."

Clara Vila, músic

Informa: Martina Torrebadella

Imatges: Txell Taboada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.