Spielberg torna a la cartellera amb el thriller "El puente de los espías"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La pel·lícula "El puente de los espías", d'Steven Spielberg, és la gran novetat a la cartellera. També s´estrena el drama "En el corazón del mar" i el film de terror "Krampus".
Steven Spielberg torna a les cartelleres amb el thriller "El puente de los espías", on el guanyador de l´Oscar, Tom Hanks, interpreta un advocat que ha de negociar amb la Unió Soviètica per salvar un pilot abatut en el context de la Guerra Freda.

"En el corazón del mar", dirigida per Ron Howard, planteja la història d´una tripulació d´un pesquer que es atacada per una balena gegant; els supervivents es veuen forçats fins al límit, mentre el capità intenta orientar-se en mar obert i el primer oficial vol eliminar la gran balena.

Per últim, la darrera estrena és "Krampus", una història de terror en la qual la falta d'esperit nadalenc d'un jove acaba provocant l'aparició d'una força demoníaca que castiga els no creients.
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.