'Star Wars' i 'Ocho apellidos catalanes' aconsegueixen mantenir el nombre d'espectadors al cinema

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els cinemes Illa Carlemany mantenen el nombre d'espectadors en 190.000 el 2015, la mateixa xifra del 2014. Per a aquest any es preveuen novetats com ara butaques VIP o més funcions en horari matinal. També es volen potenciar les sessions d´òpera i ballet al cinema.

El 2015 es va mantenir el nombre d´espectadors en la mateixa xifra de l'any anterior, en 190.000. El director dels cinemes, Jordi Torres, assegura que l'any ha estat irregular fins a l'estrena d' "Ocho apellidos catalanes", la de més èxit amb 17.000 assistents, i "Star Wars", "que han fet que l'any acabi amb les mateixes xifres d'anys anteriors". Pel·lícules com "50 sombras de Grey", "Fast&Furious" o infantils, com "Los Minions" també es troben entre les més vistes.

Aquest any, els cinemes Illa Carlemany tenen per objectiu potenciar les sessions d´òpera i ballet, que han assolit bones xifres, amb fins a 180 espectadors per funció. També s´han guanyat espectadors a les sessions matinals.

Un altre dels objectius és incorporar butaques VIP, amb el mateix preu que la resta de seients.

Informa: Anna Lladó Locució: Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.