Stay Homas fa gaudir un públic entregat a la festa major d'Escaldes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un aparcament dels Veedors ple va acollir un dels plats forts musicals de la festa major d'Escaldes-Engordany: el concert dels Stay Homas. El grup català, que va néixer durant el confinament per la pandèmia, és la segona vegada que actua a Andorra. El públic va gaudir d'allò més amb les cançons més conegudes del grup. 

Amb la cançó In the End començava el concert dels Stay Homas amb un públic entregat, cantant i ballant les cançons més cèlebres del trio musical barceloní que es va donar a conèixer durant el confinament per la pandèmia amb cançons com 'The Bright Side'.

Al més pur estil pop-rock, les seves lletres es caracteritzen per la combinació del català i el castellà amb l'anglès i és la segona vegada que venen a Andorra després que vinguessin l'any passat a la Festa del Poble d'Encamp.

Aquest és un dels darrers concerts dels Stay Homas perquè fa uns mesos van anunciar que es retiraran dels escenaris el gener del 2025Aquesta nit de dissabte, però, continua la festa amb un altre dels plats forts de la festa major d'Escaldes-Engordany: el concert de Vicco.

Informa: Karen Gacusana

Imatges: Èric Mompel

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.