Strzoda garanteix que Macron visitarà Andorra abans de l'estiu que ve

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El representant personal del copríncep francès, Patrick Strzoda, ha garantit que Macron visitarà Andorra abans de l'estiu que ve.

Durant la conferència que va oferir ahir divendres al vespre al Consell General, va subratllar que en la negociació de l'acord d'associació amb la Unió Europa, el país ha obtingut una prerrogativa que no té cap més membre associat, i que consisteix a poder expulsar qui vulgui i a mantenir la seva política d'immigració.

"Controlar el nombre d'estrangers que entraran, sou vosaltres qui ho fixareu, qui tornarà a casa seva, perquè vosaltres podreu consultar els seus expedients judicials, i podreu expulsar tots aquells que no es comportin correctament al vostre país. Per tant, dir que la immigració ens ofegarà... Llegiu-vos el text i veureu que no és així."

Patrick Strzoda, representant personal del copríncep francès

 Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.