Sublim engega motors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"Sublim", l'espectacle que el Cirque du Soleil ha preparat per a Andorra aquest estiu, engega motors aquest vespre de dissabte.

Un xou on serà present el món de la moda i el glamur, sumat a les actuacions d'acrobàcies i habilitats. Com ja és habitual, s'han esgotat les 3.500 entrades en aquest primer dia i es preveu que el visitaran unes 70 mil persones.

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha destacat que bona part dels assistents arribaran del turisme de proximitat. "Pensem que podem tenir una ocupació a l'alçada de l'any passat, cosa que fa que siguin dades molt bones." Aquest és l'objectiu prioritari, per això Torres ha valorat positivament la renovació de l'acord per quatre anys més: "Permet tenir una estabilitat."

D'altra banda, aquest any l'espectacle té una narrativa curiosa que segueix dos fils argumentals i destaca perquè "hi ha grans números de malabarismes", assegura un dels artistes.

Informa: Hèctor Aza
Imatges: Èric Mompel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.