Sota supervisió els comptes de les entitats dependents del Consell General

El Consell General tindrà, per primera vegada, un programa de control pressupostari per a l'exercici del 2024. L'objectiu és comprovar i verificar si l'execució dels pressupostos dels organismes adscrits s'ajusta a les normes i els principis que els regeixen als objectius que es busquen i a l'eficiència de la despesa pública. 

Així, l'Agència de Protecció de Dades (APDA), l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior (AQUA), el raonador del ciutadà i el Tribunal de Comptes tindran una supervisió financera més exhaustiva. Per a despeses superiors als 600 euros i per a la contractació de personal hauran de rebre l'autorització prèvia de la intervenció del Consell General.

A més, totes aquestes entitats, amb l'excepció del Tribunal de Comptes, també estaran subjectes al control de legalitat.

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.