Suport unànime al nou acord amb Saetde

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La nova concessió a SAETDE del domini esquiable a Encamp ha tingut el vistiplau de totes les forces polítiques al consell de comú d'aquesta tarda de dijous. Els consellers de la minoria destaquen que és bo per a la parròquia, tot i que lamenten el poc temps que han tingut per a estudiar-la.

Seguretat jurídica i inversió obligatòria de més de 40 milions d'euros durant els deu primers anys. Són alguns dels motius que han portat els consellers de la minoria a donar el vistiplau al nou acord amb Saetde per la concessió del domini esquiable d'Encamp durant 50 anys. Laura Mas ha valorat favorablement aquesta unanimitat. "Valoro molt positivament que tots els membres del consell de comú hagin votat favorablement per aquesta nova concessió del domini esquiable de la parròquia. Això vol dir que els acords que s'han pres són bons pel comú i per Encamp."

Els consellers del PS i Agrupament Encampadà s'han queixat, això sí, que han tingut poc temps per poder-la analitzar. "Globalment fins on hem pogut arribar després d'analitzar tota la informació en els pocs dies que hem disposat, és que és una bona concessió", expressava el conseller del PS d'Encamp, David Rios. Per la seva banda, des d'Agrupament Encampadà, Esther Vidal, ha reiterat la falta de temps. "En un inici se'ns va dir que tindríem un mes i no l'hem tingut."

El consell de comú també ha aprovat un suplement de crèdit de 260.000 euros per a unes obres al gimnàs del complex esportiu. El PS ho ha criticat afirmant que hi ha hagut massa sobrecost. Per altra banda, el comú ha tingut un superàvit de 4,8 milions el segon trimestre d'enguany.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.