El sushi, un menjar cada cop més present a la gastronomia europea

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El menjar japonès cada cop guanya més adeptes. Per això,hem volgut conèixer com s'elabora un dels plats més típics, el sushi. Arròs i peix cru són les bases d'un aliment cada cop més present.

Salmó, tonyina i, fins i tot, foie són ingredients que poden contenir aquestes boletes d'arròs embolcallades amb làmines d'alga. Un menjar tradicional japonès que cada cop està més present a la nostra cultura culinària, tot i que existeix una infinita varietat d'aquest tipus d'aliment de petita dimensió que se serveix cru. El sushi requereix una preparació molt acurada i aquells que el cuinen tenen molt clar quines són les claus.

A més, el peix que s'utilitza es congela prèviament per evitar l'aparició d'anisakis. A més, també pot acompanyar-se amb wasabi, una pasta provinent d'una planta japonesa de sabor molt fort, o salsa de soja. Una opció cada més freqüent per als amants del peix cru que ja es pot trobar a alguns grans magatzems.

Informa: Joel Romero
Imatges: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.