El tamarro Andy, el primer a estrenar bosc animat i conte sobre la seva vida 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La família de Tamarros està d'estrena. Fins ara tan sols sabíem que són éssers màgics que viuen al bosc i cuiden la natura, però des d'ara podem conèixer com és el dia a dia d'un dels seus membres, l'Andy. Aquest matí de dijous s'ha inaugurat el seu bosc que ve acompanyat d'un petit conte i un joc.

Un grup de joves excursionistes d'Andorra la Vella han estat els primers a descobrir la vida de l'Andy endinsant-se al bosc que porta el seu nom. Un circuit d'un quilòmetre i mig i amb uns 100 metres de desnivell, segons ha detallat el conseller de circulació, d'aparcaments i patrimoni natural de la capital, Gerard Menardia.

I fent el recorregut descobreixen diferents aspectes del dia a dia d'aquest tamarro que cuida els boscos d'Andorra la Vella. Com per exemple, com explica Pere Moles, coneixes "on es renta o com cuida els seus animals."

Un llibre amb la seva història ens ajudarà a fer l'itinerari i aquells que vulguin es poden entretenir buscant-lo pel bosc. 

Un cop hem conegut la vida de l'Andy podem posar a prova els nostres coneixements a través d'un QR que ens porta a un qüestionari. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.