Tanca la investigació pel robatori de la joieria Art d´Or amb cinc detinguts

La policía ha tancat la investigació pel robatori de la joieria Art d´Or, que va tenir lloc el 8 de novembre, amb la detenció de cinc persones.

Inicialment van ser detingudes dues persones, a Sant Julià de Lòria, dos dies després del robatori. Paral·lelament la investigació va permetre indentificar un vehicle amb matrícula espanyola amb tres ocupants, dos homes i una dona, que haurien facilitat la logística als autors materials del robatori. El vehicle pertanyia a una dona sèrbia, resident a Catalunya, que poc després va ser detinguda per les forces de seguretat espanyoles i lliurada a Andorra responent a una comissió rogatòria enviada per la justícia andorrana. Finalment el 15 d´abril la policia va detenir al Principat dos homes, també de nacionalitat sèrbia, residents a Espanya, implicats en el robatori, que s´havien desplaçat a Andorra. Tots dos formaven part del grup que va planejar i efectuar l´atracament de la joieria.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.