La targeta solidària de MoraBanc recull 74.531 euros per a 22 entitats socials

Les targetes solidàries de MoraBanc han recaptat durant el 2023 un total de 74.531 euros, entre les aportacions dels clients i les del mateix banc. 

Des del seu inici, el projecte ja ha recaptat 1.378.114 euros per a les entitats col·laboradores. Actualment, participen en el programa 22 entitats.

Els donatius de la targeta solidària provenen de la solidaritat dels clients que participen en aquest projecte mitjançant donatius i arrodoniments de les compres.

La Targeta Solidària és el projecte que canalitza la major part de la contribució social de MoraBanc en suport a les persones i col·lectius més vulnerables i necessitats. A més d’aquesta iniciativa també participa en la campanya de recollida de joguines en favor de Càritas i impulsa accions internes com campanyes de recollida d’aliments entre les persones treballadores del banc.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.