Tarré marxa d’Andorra satisfeta amb els objectius assolits a Grandavlira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Núria Tarré ha fet balanç avui a Ràdio Nacional del seu pas per Grandvalira, una experiència professional que deixa amb satisfacció. Assenyala com grans avenços d'aquesta etapa la millora de l'experiència del client, la consolidació del producte i la inversió en tecnologia. Assegura que el projecte encara ha de ser molt ambiciós i aconseguir moltes fites.

Núria Tarré assegura que se'n va d'Andorra molt satisfeta i orgullosa tant en la vessant professional com en la personal. Assenyala que durant els tres anys i mig que ha dedicat a Grandvalira ha tingut el recolzament dels socis del domini i afirma que el treball fet per tot l'equip ha permès consolidar el producte.

Del resultat en destaca la millora de l'experiència del client per "fer-li la vida més fàcil i que faci una despesa més alta a casa nostra" i l'avenç en tecnologia i comercialització on-line.

Tarré creu que encara queda feina per fer, com ara obrir-se a mercats que ara són minoritaris i que estan coneixent Grandvalira a través de les grans competicions esportives. "Realment pensem que el projecte ha de tenir continuïtat i seguir sent molt ambiciós", ha manifestat. Tarré ha avançat que aquesta temporada "hi haurà moltes novetats i totes van en el sentit de reforçar l'experiència del client i de donar valor al producte". Ha destacat com a exemples la inversió que es planteja al Pas de la Casa, la que s'està fent al Tarter, la Copa del Món femenina d'esquí alpí del proper mes de febrer i les finals de la Copa del Món masculina i femenina d'esquí alpí el 2019.

Núria Tarré deixarà en pocs dies la direcció de Grandvalira per anar desenvolupar un projecte relacionat amb el Machester City. Tot i no conèixer-lo en profunditat, assegura que del món del fútbol l'atreu la passió que aixeca.

Informa: Ana Alamán

Contingut relacionat:

L'entrevista completa a Núria Tarré a l'Ara i Aquí

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.