El tast de vins, protagonista de la Trobada de microproductors
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Segona jornada de la Trobada de microproductors de vi. La seixantena de cellers presents mostraran les seves millors produccions dutant tot el dia. La majoria considera que la mostra és una bona ocasió per compartir experiències, al mateix temps que s'obren nous mercats.
En gran part han vingut de les zones veïnes, del Penedès, la Cerdanya o el Llenguadoc- Rossellò per participar en una trobada que a poc a poc va agafant renom.
Alguns com el Gilles porten molts anys gestionant la seva microproducció i tenen clar com ha de funcionar el negoci.
D´altres, com el Damien, van deixar la feina fa cinc anys per llançar-se en el projecte. També es troben productes molt específics com vins elaborats sense utilitzar cap producte químic.
Per als 4 productors d´Andorra aquesta trobada serveix per compartir experiències amb professionals dels seu mateix sector.
La trobada de microproductors també permet escoltar les ponències ofertes per grans professionals del sector, que per un cap de setmana també se centren en la producció andorrana.
La trobada de microproductors de vi estarà oberta al públic fins passades les set de la tarda.
Informa: Víctor Reolid Imatge: Lluís Calvo