Sobre la taula una nova connexió amb el barri del Pui i el Consell General en la reforma dels Jardins de Casa de la Vall

La reforma prevista per als Jardins de Casa de la Vall podria incorporar una millora dels accessos al barri del Pui.

Així ho han fet públic el síndic general, Carles Ensenyat i la subsíndica general, Sandra Codina, durant la visita al Comú d'Andorra la Vella, on han estat rebuts pels cònsols David Astrié i Miquel Canturri. 

Tots dos síndics han manifestat el seu compromís per construir un nou accés al barri del Pui que permeti una connexió més directa amb el nucli antic. Aquesta via, que encara s'ha d'estudiar com s'executarà, hauria de ser únicament per als vianants i es construiria durant les obres de reforma dels Jardins de Casa de la Vall. Tant Astrié com Canturri han vist amb bons ulls la proposta.

Durant la trobada també han parlat d'impulsar els entorns de protecció de Casa de la Vall i de l'Església de Sant Esteve. 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.