El teixit associatiu agraeix el suport de l'ONU davant la necessitat que els joves amb problemes de salut mental es tractin al país 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Diverses associacions vinculades amb els joves s'han reunit aquest dimecres al migdia amb la representant de l'ONU sobre l'erradicació la violència contra els infants, Najat Maalla M'jid. Celebren que comparteixi la necessitat de tractar els adolescents amb problemes de salut mental al país, un escenari que cada cop s'agreuja més.

Són diverses les associacions que treballen amb el jovent d'Andorra que s'han trobat aquest dimecres amb la representant de l'ONU sobre l'erradicació de la violència envers els infants. Una d'elles és l'Associació en defensa del jovent en risc d'Andorra, que ressalta la visió comuna d'implementar més recursos per acompanyar els joves amb problemes de salut mental al Principat.

"Va en la línia del que nosaltres demanem: el recurs ha d'estar al país. Les darreres setmanes és un no parar de trucades i sobretot el que hem demanat és el problema que tenim de manca de recursos i la manca de coordinació entre els ministeris perquè els usuaris no hagin de donar tantes voltes quan hagin de demanar alguna cosa", ha explicat la presidenta de la l'Associació en defensa del jovent en risc, Sandra Cano.

En la trobada també hi ha participat la Meri Cassi, membre de Projecte Vida, que ressalta l'enriquiment de poder compartir reivindicacions amb una figura de reconeixement internacional i destacat bagatge com Najat Maalla M'jid. Des de l'associació valoren molt positivament les seves aportacions i la motivació que els ha transmès per continuar lluitant per reptes com ara la desestigmatització de les addiccions i la necessitat de més recursos i acompanyament en totes les fases de la malaltia.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Andreij Cristancho

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.