Un telecabina eficient i sostenible

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Canillo licita el projecte administratiu per acabar de definir com serà el telecabina que ha de sortir de l'antic càmping Pla. Es tindran en compte diversos aspectes, com ara l'impacte mediambiental i visual. 

L'objectiu és definir la infraestructura de forma que sigui al més sostenible possible. El cònsol major remarca que el traçat que s'està treballant pot ser molt eficient i molt curt, i que podria estar en funcionament a inicis del 2026.

Tot i que és conscient que genera un cert neguit, assegura que no s'ha rebut cap petició per fer una consulta ciutadana al respecte.

"El telefèric crea neguits i expectatives d'oportunitats. Per exemple, els veïns del Coll d'Ordino, de Montaup, agraeixen molt que no hi hagi més busos per la carretera, els ciclistes també. Això és una cosa que penso que s'ha de valorar, la seguretat de la carretera del Coll d'Ordino, que no és una carretera pensada per a acollir gaires autobusos grossos, i això és una cosa que s'agraeix moltíssim."

Jordi Alcobé, cònsol major de Canillo

Informa: Pilar Candel

Imatges: Nil Forcada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.