Temporada amb grans noms de l'escena teatral

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Concha Velasco, Lluís Homar, Lluís Soler i Ester Nadal són alguns dels noms de la 48a Temporada de teatre que aixeca el teló la setmana vinent i on s´ha programat des de titelles, a musicals, drama i comèdia, on hi haurà espai per a obres del país i per sensibilitzar el públic. Demà es posen a la venda les entrades anticipades i els abonaments.

Sant Julià de Lòria serà l´encarregada d´aixecar el teló de la temporada de teatre. Dijous de la setmana vinent l´auditori Claror acollirà "Olivia y Eugenio", una comèdia dramàtica interpretada per Concha Velasco i un jove amb síndrome de Down. La cap de cultura del comú lauredià, Laura Rogé, destaca que aquesta obra aconsegueix fer pal·lès "com un enn amb la síncrome de down pot ser capaç d'obtenir més èxits que una persona que no té aquesta diferència".

A Sant Julià de Lòria també es podrà veure "Els veïns de dalt", del director Cesc Gay amb Pere Arquillué i Àgata Roca en el repertori d´actors, per explicar un sopar entre dues parelles aparentment molt distants. Serà el 17 de març.

La tercera proposta, el 21 d'abril, serà "Terra baixa", d´Àngel Guimerà, amb música de Sílvia Pérez Cruz i en què Lluís Homar fa els quatre papers d´una obra que ens parla de l´amor i les vides d´uns personatges de classe social pobra dominats per un amo, l'amo de tot.

Del gran al petit escenari per acollir propostes intimistes com el teatre de titelles "La venganza de don Mendo", de la companyia andalusa El espejo negro. Un espectacle per a majors de 12 anys sobre una traïció d´amor en l´època medieval. Es representarà el 3 de març.

El 14 d'abril al Teatre Comunal, "Per un sí o per un no", amb Lluís Soler i Manel Barceló, plantejarà la discussió entre dos amics a partir del que es diu i com es diu.

El tram final de la temporada vindrà amb vincle amb Andorra. Ester Nadal vindrà amb "Kabarett Protokoll", un 'work in progess' sobre la preparació d'un cabaret. Segons ha explicat la directora de cultura del comú de la capital, Patty Bafino, "no hi ha cap espectacle que sigui igual perquè cadascun té un component d'actualitat crística social d'allà on es representa, i estic convençuda que segurament al portar-la aquí també incorporarà certs elements de l'actualitat andorrana".


Tancarà el programa una obra que molts no van poder veure en la seva estrena a Andorra: "La Venus de les pells", on Jèssica Casal interpreta una actriu que tornarà boig un director de teatre que busca la fama.

Demà es posen a la venda els abonaments i entrades anticipades als punts habituals i per internet al web de MoraBanc.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.