Temporada d'esquí marcada per un nou telecabina al Pas i el canvi en els forfets de Vallnord

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Grandvalira i Vallnord, amb Andorra Turisme, han presentat la temporada d'hivern. Grandvalira invertirà 16 milions d'euros, amb un nou telecabina al Pas de la Casa i un nou edifici de serveis al Tarter. Vallnord compta amb 3 milions i canvia la comercialització dels forfets. Els dominis es marquen com a objectiu augmentar en un 5% el nombre de dies d´esquí venuts.

Grandvalira inverteix 16 milions d´euros, una xifra força superior a la de la temporada passada, que es va situar en els 9 milions. La major part de la inversió anirà destinada al nou telecabina del Pas de la Casa, per unir el peu de pistes amb la zona de debutants de les Abelletes. El nou giny forma part d'un projecte més ampli d'entre 3 i 4 anys.

Una altra de les novetats és el nou edifici de serveis al telecabina del Tarter, de 2.300 metres quadrats. Això ha fet que es disparés la inversió en infraestructures, segons ha explicat el drector comercial i de màrqueting de Grandvalira, Alfonso Torreño. Destaquen, a més, les millores en la restauració i un nou model de taquilles automàtiques que pretenen estalviar les cues.

Vallnord, per la seva banda, inverteix tres milions d´euros i, aquesta temporada, canvia la comercialització dels forfets. El director de Vallnord, Martí Rafel, ha exposat que així es podrà comprar el del domini a partir dels dos dies (desapareix el de mig dia i un dia), però també el de Pal-Arinsal i el d'Ordino-Arcalís, per separat, que es recuperen. Per tant, els clients es podran beneficiar d'un preu més reduït.

D´aquesta temporada, els dominis també han remarcat els esdeveniments esportius que acollirà el país com ara la Copa del Món d'esquí alpí a Grandvalira.

L´any passat va ser una temporada excepcional, amb 2,3 milions de dies d'esquí venuts i 50 milions d´euros en ingressos, tal com ha recordat Andorra Turisme. Enguany, els dominis es marquen com a objectiu augmentar en un 5% el nombre de dies d´esquí.

 

Informa: Anna Lladó     Imatge: Sergi Pla


 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.