Els temporers podrien fer fins a 52 hores setmanals si s'aprova la proposta de la CEA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, ha parlat de la CEA durant la sessió de Consell General. Concretament, de la proposta que els temporers puguin fer hores extres fora de la seva feina principal. Ha dit que ho estan mirant, però que en tot cas no s'hauria de passar de les 52 setmanals. El cap de Govern també ha reconegut que s'hauria de poder inspeccionar més el sector dels empleats domèstics.

El Govern decidirà, la setmana entrant, si accepta la proposta de la CEA que els temporers puguin fer hores extra fora de les feines per a les quals els han contractat. Ara estan revisant els informes d'Immigració i mirant quin encaix jurídic pot tenir. 

"El Govern, a hores d'ara, encara no té una posició en relació amb aquesta proposta. Això no vol dir que estiguem de braços creuats i que estiguem fent cas omís de la proposta de la CEA. El Departament d'Immigració està realitzant els estudis necessaris i preparant informació perquè el Govern pugui decidir amb coneixement de causa la setmana que ve."

Ester Molné, ministra Justícia i Interior

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.