Tensió entre la defensa i el tribunal del cas BPA per la incompareixença de Rafael Pallardó

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les defenses i el tribunal de la causa primera de BPA han mantingut un tens enfrontament per la no compareixença de Rafael Pallardó, després que dilluns rebutgés aquesta possibilitat, tot i que havia acceptat comparèixer. 

El tribunal ha decidit oferir les declaracions anteriors de l'empresari en el marc de la instrucció. Ho ha fet en contra de l'opinió dels lletrats dels processats, que consideren que la incompareixença d'un testimoni no es pot substituir per les seves declaracions prèvies. Menys, segons ha apuntat algun advocat, amb un testimoni com Pallardó, que al llarg del temps ha modificat diverses vegades les seves argumentacions.

Una petició que el president del tribunal ha desestimat, tot recordant que encara no ha decidit el valor que donarà a aquesta prova testifical. En una de les gravacions, d'una declaració a la Batllia del 2015, l'empresari assegurava que duia protecció, ja que temia represàlies des d'Andorra una vegada havia esclatat el cas BPA. El judici continuarà dijous, amb la compareixença del cap de la UIFAND, Carles Fiñana.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.