El tercer Premi Musical Lauredià aposta per les actuacions individuals

Vint-i-dos intèrprets ja consolidats en diferents disciplines musicals es trobaran aquesta setmana al tercer Premi Musical Lauredià, que tindrà lloc del 9 a l'11 de novembre a la Casa Comuna de Sant Julià de Lòria. Procedeixen de vuit països diferents, entre els quals Corea del Sud, França, Bèlgica, Espanya, Rússia i el Regne Unit. Hi prendran part violinistes, pianistes, flautistes, acordionistes i altres instrumentistes.

El cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, ha parlat de consolidació de l'esdeveniment, en la línia de l'aposta que la seva corporació comunal està fent per l'educació com a oportunitat de creixement. Majoral diu que amb certàmens com aquest es busca "fer de la parròquia un pol universitari i d'atracció per acollir institucions de l'àmbit musical" i desitja que el proper consolat hi doni continuïtat. 

Un dels canvis més substancials d'aquesta edició és que només es faran actuacions individuals, a diferència d'altres anys, quan s'acceptaven formacions de cambra. Hi ha uns 8.000 euros en premis, 5.000 dels quals se'ls emporta el que quedi en primera posició, a més d'oferir cinc concerts entre Espanya i Andorra.

Les semifinals i les finals es podran seguir pel canal de YouTube

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.