Teresa Areny deixa la direcció del Museu Carmen Thyssen

Canvis en la direcció del Museu Carmen Thyssen d'Andorra. La fins ara cap de projectes del centre d'art, Teresa Areny, abandona la direcció per dedicar-se a les conselleries de cultura i de recursos humans del Comú de Sant Julià de Lòria. 

Els seus substituts seran Martí Pons, com a Responsable d’organització i adjunt a la gerència i Charline Bony, com a Responsable dels projectes artístics i educatius. Tots dos formen part de l'equip del Museu des de l'any 2020 i han estat ratificats pel patronat de Museand.

Areny agraeix la confiança de Guillermo Cervera per encarregar-li la direcció del museu, així com al Patronat de la Fundació Museand per aprovar la proposta, i continuarà compaginant la conselleria del comú lauredià amb el càrrec de cap de producció de la Fundació ONCA. 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.