El termolúdic de Caldea tancarà tres mesos per renovar les instal·lacions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un dels projectes més importants per a Caldea aquest any és la restauració i renovació de materials i maquinària del termolúdic. Uns treballs que implicaran que aquesta part del centre hagi de tancar tres mesos a partir de Setmana Santa. També ressalten el procés de construcció de l'hotel a la torre. 

Caldea té previst per aquest 2023 remodelar l'espai termolúdic per poder actualitzar-lo, fent-lo així més eficient a tots els nivells, també l'energètic. Ho faran tancant aquesta zona durant tres mesos a partir de Setmana Santa, un marge de temps més llarg de l'habitual. 

Per tal de reduir el consum, de forma progressiva han anat canviant a llums led i recentment han estat regulant les temperatures i volen canviar la coberta perquè tingui un millor aïllament tèrmic. Pensen, però, que la modernització del termolúdic serà un pas fonamental per incrementar encara més els esforços: "Amb la substitució de la maquinària que fa servir el termolúdic, que serà més moderna i eficient, pensem que farem un pas important d'estalvi", ha explicat Miguel Pedregal, director general de Caldea. 

Aquesta remodelació entra dins un pressupost de 18 milions d'euros que també es farà servir per construir l'hotel ubicat a la torre piramidal. Més o menys cada projecte s'endurà la meitat d'aquest total. Ara mateix ja s'està buidant la torre i estan en la fase final de selecció de l'arquitecte, amb la previsió de licitar les obres a final d'any i tenir-ho tot llest l'estiu del 2025.

Ambdues són les accions més importants en els propers tres anys segons Pedregal, que també es mostra molt satisfet amb el creixement de facturació d'aquest 2022 en comparació amb les dades del 2019 i les bones xifres que estan registrant aquestes festes de Nadal, fent el ple gairebé cada dia. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Pere Besolí 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.