El terror colonitza la cartellera cinematogràfica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La ciència-ficció i el terror tornen a ser protagonistes una setmana més a la cartellera dels cinemes. De fet, ja s'ha anunciat que a l'octubre Marvel publicarà un còmic que revelarà algun detall d'un dels grans misteris d'Alien Romulus, l'última entrega del terrorífic xenoform, que aquest dijous ha arribat a les sales de cinema.

En l'última entrega que compta amb Ridley Scott a l'equip de producció i amb la direcció de Fede Álvarez, un grup de joves colonitzadors de l'espai es trobarà de cara una de les formes més terrorífiques de l'univers.

De moment la crítica li ha aplanat el camí cap a la pantalla dient que és retorçada, apassionant i un homenatge perfecte a l'original.

Buffalo Kids

Final del segle XIX. Tom i Mary són dos germans orfes que desembarquen a Nova York. Disposats a trobar el seu tiet, viatjaran al llunyà oest on coneixeran el Nick, un amic que canviarà la seva vida per sempre. 

Dels productors de Tadeo Jones i Momias arriba al cinema Buffalo Kids, una intrèpida aventura on els protagonistes s'hauran d'enfrontar a malèvols amics i situacions úniques

Des d'aquest dimecres Buffalo Kids es pot veure al cinema amb sessions en català.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.