Terror, manga, mort i ETA a les estrenes de la setmana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de disset minuts d'aplaudiments van avalar el Lleó d'Or que Almodóvar es va emportar per 'La habitación de al lado', una cinta que arriba amb la història de la primera dona infiltrada a ETA. Completen la cartellera la pel·lícula de terror 'Smile' i un clàssic del manga, 'Shin-chan'. 

'La habitación de al lado'

Dir. Pedro Almodóvar

"L'ésser humà ha de ser lliure per viure i morir." Amb aquesta frase recollia el cineasta Pedro Almodóvar el Lleó d'Or a Canes per la pel·lícula 'La habitación de al lado', el primer projecte en anglès i amb un planter d'actors de Hollywood que encapçalen Julianne Moore i Tilda Swinton. Retrata la història de dues amigues que descobreixen que és tenir una solidaritat sense límits i el dret a decidir quan el patiment d'una persona és insuportable.

'La infiltrada'

Dir. Arantxa Echevarría

Del drama a l'acció amb una història basada en la primera dona que es va infiltrar a la banda terrorista ETA al llarg de vuit anys. Dirigida per Arantxa Echevarría, arriba la que ja ocupa la segona posició de les més vistes a Espanya, 'La infiltrada', amb Carolina Yuste i Luis Tosar, per relatar la vida d'una jove de vint anys que començarà com a esquerra abertzale i acabarà desmantellant el 'comando Donosti'

'Smile'

Dir. Parker Finn

I en el compte enrere per a la festa de Halloween torna el somriure que condemna les víctimes amb 'Smile 2'. Naomi Scott i Lukas Gage protagonitzen la segona entrega d'aquesta terrorífica història. 

'Shin-chan'.

Dir. Hitoshi One

I un dels personatges més entremaliat i nostrat del manga tanca les propostes de la setmana. 'Shin-chan superheroi' arriba per primera vegada al cinema i en català per salvar el món de la destrucció després de rebre superpoders.

Informa: Rosa Alberch

Locució: Sergi Cano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.