Thyssen i Lasarte, unides per l'art i l'amistat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest vespre la galeria Mama Maria ha inaugurat la mostra de Mercedes Lasarte. Molts la coneixen com la pintora de la baronessa Thyssen, i és que ha pintat la família en nombroses ocasions.

Carmen Cervera no s´ha volgut perdre l´acte on s´han reunit nombroses personalitats del país. A l´exposició la pintora argentina mostra part de la col·lecció europea que arriba a Andorra gràcies a la galeria Wanson, que té seu a Espanya i Qatar.

La mateixa baronessa ha destacat la frescor de l´obra de Lasarte amb la qual la uneix una amistat de més de quaranta anys. Sobre l'artista explica que  "la vaig conèixer ara fa molts anys a Califòrnia, on jo vivia amb el meu primer marit, Lex Barker . Per aleshores Lasarte va fer una exposició i vaig comprar-li dos quadres. També érem sòcies del mateix club on apreníem a jugar a tennis. Encara avui seguim sent amigues."

Informa: Rosa Alberch  Imatge: Meri Bellosta

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.