El tobotronc registra 80.000 usuaris de juny a setembre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Naturlàndia ha comptabilitzat 80.000 baixades pel tobotronc entre l´1 de juny i el 30 de setembre. Es tracta de l´activitat estrella del parc, un giny que no ha estat exempt de polèmica a causa d´alguns accidents malaurats. La direcció de Naturlàndia, que n´és conscient, ha intensificat les mesures de seguretat, de manera que no s´ha registrat cap incidència destacada en tot l´estiu.
Aquesta és una de les projeccions que Naturlàndia ofereix als clients abans de pujar al tobotronc. Per millorar-ne la seguretat, s´ha intensificat la formació del personal. A més, no només s´han ampliat els intervals de sortida entre trineu i trineu, sinó que s´ha intensificat el control de videovigilància amb la instal·lació de càmeres a tots els revolts del circuit. A més, es prohibeix l´ús de càmeres durant la baixada pel tobotronc per minimitzar els riscos de col·lisió.Naturlàndia ha traslladat a l´empresa que s´encarrega de la seguretat del tobotronc la voluntat de disposar d´una nova mesura complementària. La direcció del parc ha sol·licitat que s´estudiï la possibilitat d´implantar un nou mecanisme per evitar lesions als peus mentre els visitants baixen pel tobotronc.Informa: Xavi Palma
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.