Tomb a Sant Julià amb la victòria de Desperta Laurèdia i Cerni Cairat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià ha estat una de les parròquies que ha votat pel canvi. Amb el 53,26% del suport dels electors, Desperta Laurèdia es converteix en la força que gestionarà el comú els propers quatre anys. Diuen que comptaran amb el parer de l'oposició, fins ara, majoria.

Llàgrimes, abraçades, evidentment, cava i clams que alliberen els nervis continguts durant tot l'escrutini. Amb el 53,26% dels sufragisDesperta Laurèdia agafa les regnes del comú

"No ens esperàvem un resultat tan gran. Ho afrontem amb molta il·lusió i molt conscients que hi ha molts problemes a la parròquia i Andorra que requereixen molt compromís".
Cerni Cairat, número 1 Desperta Laurèdia

El resultat no se l'esperava Cairat, però tampoc Majoral que ha hagut d'animar candidats i simpatitzants que no estaven especialment contents.  A la coalició d'Unió Laurediana només li queda una cosa: pensar en la minoria. Majoral ja ha deixat clar que col·laborarà en tot el que calgui. 

"Estarem aquí, col·laborant en allò que podem, aportant el que podem per Sant Julià. I si la ciutadana ens ha portat a l'oposició, farem oposició"
Josep Majoral, número 1 UL+DA+Acció+I

Els tercers en discòrdia, Per Sant Julià, que no ha superat els 150 vots. Silenci, cares encara més llargues i un Antoni Miralles que ho ha encaixat amb resignació. 

"Sant Julià ha decidit una altra alternativa. Felicitem la llista guanyadora i desitjar que Sant Julià guanyi que és el més important"
Antoni Miralles, número 1

Somriures i llàgrimes que acaben deixant un canvi de cromos. Desperta Laurèdia liderarà el comú amb nou consellers i la coalició d'Unió Laurediana farà d'oposició amb tres. 

Informa: Òscar Serrano - Judith Sáez - Pere Moliné 
Imatges: Andreij Cristancho - Roger Torruella - Fernando Montero

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.