Torna l'Alpha Space, l'alternativa d'oci per a infants i jove

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Escaldes-Engordany ha tornat a organitzar l'Alpha Space, un espai d'oci pensat perquè els joves coneguin gent i es socialitzin. 

L'escalada, l'slackline i el parkour són les principals novetats esportives del festival, que també vol promoure la imaginació i la creativitat, per exemple, a través de l'art.

"Ells fan el seu procés i s'inventen coses i, al final, és una estona en què estan dedicats a l'art i a la imaginació"

Blanca Fiter, La Musa: espai creatiu 

I és que el festival vol respondre a la necessitat i el reclam de disposar de més espais i activitats per a infants i joves. 

"Penso que d'alternatives cada cop n'hi ha més. Potser el que ha faltat és escoltar més els joves per tal d'oferir les activitats que volen ells i no les institucions"

Ramon Tena, conseller de Joventut i Ciutadania del comú d'Escaldes-Engordany 

En aquest cas també s'hi sumen propostes que permeten crear sinergies entre generacions, com ara un taller per aprendre a fer còctels sense alcohol. 

Un altre dels principals objectius d'aquest esdeveniment és precisament donar visibilitat als joves artistes del país i de la parròquia i és per aquest motiu que durant la tarda d'aquest divendres i durant el dissabte hi haurà diferents músics i artistes que acompanyaran les diverses activitats que s'han destinat a infants, però també a joves i adolescents.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Èric Mompel 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.