Torna l'Andorra a Taula amb establiments participants a totes les parròquies
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
L'ambició de la nova edició de l'Andorra a Taula és vendre més de 4.000 menús.
Hi participen una vintena d'establiments i enguany, per primer cop des de l'inici de la pandèmia, repartits entre totes les parròquies. La novetat d'enguany són els plats d'autor en petit format al preu de cinc euros.
Destaquen el salt qualitatiu de la gastronomia del país i creuen que en pocs anys hi haurà més Estrelles Michelin. Així ho explica el portaveu de la Unió Hotelera, Jordi Pujol: "Érem un país atractiu a nivell gastronòmic, però potser tiràvem més cap a les bordes i als menús tradicionals. I ara estem veient que Andorra s'ha posat de ple en el món gastronòmic. No sé si acabarem tenint estrelles, però crec que tenim la matèria i els professionals preparats per tenir-ne".
Informa: Ariadna Guiu
Imatges: Nil Forcada