Torna Dijous de Rock amb més varietat d'estils i talent jove

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Andorra la Vella recupera el cicle de música moderna Dijous de Rock. Makuka, Four Flags i Waver són alguns dels grups que hi participaran en l'edició d'enguany, que comença, justament, d'aquí a una setmana. 

Rock argentí, rock alternatiu, blues i hard rock... De les 23 bandes i artistes que es van presentar, els seleccionats han estat Makuka, Al Toque, Bluetonics, Four Flags, Violentos i Waver

El festival va néixer el 2000 i la darrera edició es va celebrar l'any 2015. El seu objectiu és que sigui un aparador per donar a conèixer el talent nacional. 

"Joan Hernández, a Waver estarà a la veu. Va ser un dels membres fundadors del mític grup Awake que va actuar l'any 2000 en el primer concert del Dijous de Rock."

Jan Cartes, cap de Cultura del comú d'Andorra la Vella

Serà un aparador per mostrar els diferents estils de rock que hi ha al Principat. Els dijous de setembre, a les 9 de la nit, hi actuaran dos grups per dia. El pressupost del festival és d'11 mil euros.

"És el preu que tindran els artistes. Hi ha una part important, que a vegades quan parlem de talent local no hagin de tenir la seva remuneració. Tenen tota aquesta despesa d'organitzar, gravar... I és una manera de donar feina als artistes que tenim al país."

Olalla Losada, cònsol menor d'Andorra la Vella

Una iniciativa més en la línia que té el comú de fer de la plaça del Poble un espai amb vida. 

Informa: Karen Gacusana

Imatges: Ricard Tenza - Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.