Torna la Temporada Morabanc Andorra la Vella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Temporada Morabanc Andorra la Vella celebra el 30è aniversari recuperant el gran format. Com a novetat, hi ha actes sorpresa que es faran al carrer i que s'aniran anunciant quan s'apropi el moment. 

Estrena de nova direcció i recuperació de programa extens. La Temporada tindrà vuit concerts des de l'octubre fins al març.

Des del vessant més clàssic, el plat fort serà Marc Minkowski i Les Musiciens du Louvre, que es combinarà amb música més actual i dansa. A més, s'oferiran actes paral·lels, com ara conferències, i altres accions sorpresa, totes al carrer. 

Els concerts també tindran noves ubicacions, com el Teatre comunal o el Park Hotel, a més de conservar el Centre de Congressos com a punt neuràlgic. Les entrades tindran un cost de 20 euros, a excepció del concert del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, que serà gratuït

Informa: Pilar Candel
Imatges: Txell Taboada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.