Tota una festa a Escaldes per celebrar el 46è aniversari de la parròquia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ambient festiu i familiar el que s'ha viscut a Escaldes-Engordany durant aquest cap de setmana per celebrar la festa de la parròquia. Aquest any l'arrossada ha superat el nombre de comensals.

El comú ha organitzat diferents activitats per celebrar el 46è aniversari del naixement de la parròquia. Els més petits han gaudit de jocs d'aigua, un circuit de bicicleta i han après algunes professions. Sobretot, opinaven els més joves per gaudir i refrescar-se. Un dels bombers explicava què els hi ensenyaven. "Estem amb el nostre camió de foc, vestint els nens amb la nostra roba i el nostre casc i els expliquem quina és la nostra tasca".

El dia ha acompanyat i els carrers de la parròquia s'han omplert de famílies per celebrar un dia especial, on no han faltat les tradicions. Gili assegurava que era important "oferir activitats per a tots perquè tothom pugui viure intensament la parròquia i els joves també es vagin acostumant a participar".

A l'acabar les activitats s'ha celebrat la tradicional arrossada, que aquest any ha servit 1.500 racions. Durant la tarda de diumenge ha tingut lloc un bingo musical i diferents actuacions en directe.

Informa: Héctor Aza

Imatges: Eric Mompel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.