Autocrítica del comú en una festa del poble que combina tradició i modernitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La festa del poble d'Andorra la Vella ha compaginat tradició amb novetat. El comú, tot i que satisfet amb els resultats, farà una reflexió d'aquelles petites coses que es poden millorar de cara a l'any que ve. 

Després de la revetlla de Sant Joan, Andorra la Vella ha acollit una festa del Poble amb novetats. La primera, el canvi de concert al matí de dilluns, en què s'ha substituït Los Manolos pel grup Set de rumba. A continuació, una arrossada popular que ha venut 700 racions. Tot i el bon balanç, el comú fa autocrítica i assumeix que algunes coses no han acabat de funcionar. Es farà una reflexió de millora per l'any que ve. 

La cònsol menor d'Andorra la Vella, Olalla Losada, així ho ha mencionat. "Hi ha petites coses que ja hem pogut copsar que no han funcionat o que podrien haver funcionat millor posant més espais diversos que haguessin fet que la plaça estigués més plena o petites coses que creiem que val la pena tenir presents. Totes les coses que fem sempre cal una avaluació i totes les crítiques a totes les qüestions són perfectes per fer-ho millor".

En el marc d'aquesta festa del poble s'ha aprofitat per fer un homenatge a la figura de Bartumeu Rebés, afegint el nom complet a la plaça que, fins ara, portava únicament el cognom. Losada n'ha destacat la seva figura. "Tot i que la família hi ha participat era la persona en concret era el filantrop. La persona preocupada per impulsar tot el tema cultural a la parròquia i creiem que val la pena posar el nom concret".

La festa del poble acabarà aquesta nit de dilluns amb una de les grans novetats. El Parc Central acollirà un espectacle de llums làser, que substituirà els tradicionals focs d'artifici. 

Informa: Pilar Candel

Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.