El tradicional Mercat de la Vall i les danses, protagonistes del matí del segon dia de Festa Major d'Andorra la Vella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El tradicional Mercat de la Vall, les sardanes i les danses medievals de l'Esbart han protagonitzat les activitats d'aquest matí a la Festa Major d'Andorra la Vella.

Els carrers d’Andorra la Vella aquest dissabte no només tenen la festa major, sinó que també acullen l’habitual Mercat de la Vall. Per això els paradistes esperen que vingui més gent del que estan acostumats. "Esperem que vingui més gent."

A banda del mercat, les danses han protagonitzat les activitats de la festa major aquest matí de dissabte. Desenes de persones també han volgut acostar-se per veure les sardanes de la cobla de Solsona i les danses medievals de l’Esbart. "És molt bonic."

Però les activitats no acaben aquí, aquesta tarda de dissabte també se celebrarà la cercavila popular  i els castellers de la Colla de Xiquets de Valls i d’Andorra. La festa seguirà amb el concert de Buhos i Gertrudis.

Informa: Gerard Castillo - Laura Mitjans
Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.