Tradicional repartiment de roses a la Massana per les Festes del Roser

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana ha celebrat les festes del Roser amb el repartiment de centenars d´aquestes flors a les dones de la parròquia. La missa s´ha celebrat avui i no demà per evitar que coincideixi amb el Tour. Posteriorment, s´ha atorgat la distinció de Ciutadà de l´Any a la resident d´origen britànic Clare Allcard.

Any rere any, amb motiu del Roser de la Massana, es repeteix el gest de regalar roses a les dones, un dels símbols més clàssics relacionats amb l´amor.

Després del repartiment s´ha celebrat la missa major. Enguany, l´ofici es du a terme en dissabte perquè no coincideixi, aquest diumenge, amb l´arribada de la volta ciclista francesa. Tot seguit, a la plaça de la Ciutadania s´ha donat a conèixer el nou ciutadà de l´any: Clare Allcard. Porta molts anys vivint al país i és molt coneguda per la seva implicació en activitats socials i culturals.

Allcard ha recollit el guardó, una escultura de Jordi Casamajor, i ha destapat una placa amb el seu nom. La festa ha comptat també amb una actuació de l´Esbart Dansaire Valls del Nord.


Informa: Pere Moliné / Marc Guadilla     Imatges: Marc Oferil

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.