Tranquil·litat en les primeres hores del vot judicial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Matí de dilluns tranquil a la Batllia en la primera jornada per dipositar el vot judicial per a les eleccions comunals. Es podrà fer efectiu fins dissabte 16 de desembre. Tots els dies menys el dijous 8, la Puríssima, i diumenge.

La sala magna de la Batllia ja ha acollit des de primera hora d'aquest matí de dilluns el vot per dipòsit judicial per a les eleccions comunals. Serà així fins dissabte 16 de desembre, de nou del matí a set de la tarda els dies feiners i dissabtes, de nou a una del migdia. El divendres 8 de desembre, la Puríssima, estarà tancat, com el diumenge 10.

Tot i l'obertura del vot judicial, hi ha hagut poca activitat en les primeres hores de funcionament. Els que ja han dipositat el vot ho han fet majoritàriament per comoditat i perquè estaran fora del país el dia de la votació.

"Me'n vaig de viatge i he vingut a complir amb la meva obligació com a ciutadana", esmentava una ciutadana. D'altres, expliquen que és més ràpid i serveix per si es tenen compromisos laborals o familiars el dia de les eleccions, el 17 de desembre.

Una vintena de funcionaris garantiran el bon funcionament del vot judicial i cada dia un batlle, amb el suport d'un secretari judicial, certificarà les paperetes, que es traslladaran en unes noves capses precintades el dia de les eleccions.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.