El treballador ferit a les torres continua greu

L'operari de la construcció que va patir un accident laboral dimecres a la tarda en una de les torres del Clot d'Emprivat d'Escaldes-Engordany continua ingressat a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona en estat greu. Els serveis mèdics resten pendents de la seva evolució, que no ha experimentat canvis significatius les darreres hores, segons fonts hospitalàries.

Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de cinc de la tarda quan el treballador, de 39 anys, va caure d'una escala metàl·lica des d'una alçada aproximada de tres metres. Es desconeixen les causes que van provocar la caiguda, que li va ocasionar un traumatisme cranioencefàlic greu. En un primer moment va ser traslladat a l'Hospital de Meritxell, des d'on se'l van emportar en helicòpter fins a Barcelona.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro  

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.